برگزاری کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی Clinical key, UpToDate , Ovid

تعداد بازدید:۸۸۷
برگزاری کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی Clinical key, UpToDate , Ovid برای گروههای آموزشی بالینی دانشگاه

با توجه به لزوم معرفی و استفاده مناسب از پایگاه های اطلاعات بالینی بنابه دستور مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات وانتشارات علمی وزارت بهداشت و در راستای توانمندسازی اعضای محترم هیات علمی کارگاه آشنایی با پایگاه Clinical Key, Ovid و Up-to-Date ویژه اعضای هیأت علمی بالینی در روز چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 آذرماه 1398، ساعت 8:30 الی ۱4 در سالن منابع الکترونیکی معاونت تحقیقات و فناوری، جنب کتابخانه مرکزی برگزار می گردد.

مدرس : دکتر علی رشیدی - مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

دکتر علی رشیدی: 1- کارشناس زبان و ادبیات فرانسه از دانشگاه مشهد 2- کارشناس ارشد کتابداری و اطلاع رسانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران 3- دکترای کتابداری و اطلاع رسانی گرایش علم سنجی از دانشگاه متروپولیتن انگلستان.

موضوعات  مورد بحث  شامل  موارد ذیل خواهد بود:

• انواع منابع اطلاعاتی در پزشکی بالینی
  • نحوه دسترسی به منابع اشتراکی دانشگاه از طریق IP آدرس های دانشگاه
  • نحوه دسترسی به منابع اشتراکی دانشگاه در خارج از IP آدرس های  دانشگاه.(مطب، منزل، خارج از استان، خارج از ایران)
  • معرفی پایگاه اطلاعاتیClinical key , Up to Date نحوه جستجو در پایگاه های فوق و بیان تفاوت ها و شباهت های آنها.
  • معرفی بخش های مختلف پایگاه شامل کتاب، مجلات، اطلاعات داروئی، گاید لاینها و مولتی مدیا و ...
  • معرفی پایگاه اطلاعاتیOvid و نحوه جستجوی آنها

گروه هدف: اعضای محترم هیئت علمی گروه های آموزشی بالینی دانشگاه

ظرفیت کارگاه: 24 نفر

*توجه: لطفا هنگام ثبت نام الکترونیکی نام کارگاه مورد نظر را تیک بزنید

نحوه ثبت نام و شرکت در کارگاه: گروه هدف می توانند از طریق پرکردن فرم ثبت نام در کارگاه‌ها ثبت نام نمایند.